Katering

Hapur në 1999, Pastiçeria Franceze u krijua nga një grua franceze, Marie-Thérèse Marchal

Katering

Ja një sekret i vockël:
Përgatitja e preferuar e ushqimit për Marie-Thérèse mbeten porcionet e vogla të bukura të shijshme për evente private apo ato të mëdhatë. Pastiçeria Franceze e ka ofruar këtë shërbim gjithë këto vite, me variacion të pasur. Na kontaktoni dhe do t’jua përshtasim menunë sipas nevojave të eventit tuaj.